Apr 9, 2011

Can You Hear My Heart?

Yes! Yes! Yes! Akhirnya kelas utk minggu ni dah hbis! Bleh la rehat esok. Tapi bnyk jgk assignment yg nak kena ciapkan. Ape2 pon, kelas dah berakhir. Minggu dpn plak la de kls. Baru tadi aku habis kelas CAD Modeling. Lame jgk la nk btul2 mahir guna CATIA(program komputer utk modelkan sesuatu objek). Aku dh pandai sket...hehehe.
Lps habis kelas tadi aku duk la on9 jap. Usha2 blog orang. Pastu rse cam nk tahu Kdrama pe yg baru. Lam tgh cari2 tu, aku berkenan la ngan 1 drama ni. Tajuknya ' Can you hear my heart '. Ni info psl cter tu.
Sinopsis :
Kisah cinta Cha Dong Joo, seorang lelaki yang pekak selepas mengalami kemalangan, tapi pura-pura dapat mendengar, dan Bong Woo Ri, seorang wanita yang bijak tapi pura-pura bodoh untuk melindungi maruah ayahnya yang sakit mental.

Pelakon :
Kim Jae Won sebagai Cha Dong Joo
Kang Chan Hee sebagai Dong Joo kecil
Hwang Jung Eum sebagai Bong Woo Ri
Kim Sae Ron sebagai Woo Ri kecil
Nam Goong Min sebagai Jang Joon Ha
Seo Young Joo sebagai Joon Ha kecil
Go Joon Hee sebagai Kang Min Soo
Lee Kyu Han sebagai Lee Seung Chul
Jung Bo Suk sebagai Bong Young Kyu
Lee Hye Young sebagai Tae Yeon Sook
Song Seung Hwan sebagai Choi Jin Chul
Yoon Yeo Jung sebagai Hwang Soon Geum
Kang Moon Young sebagai Kim Shin Ae
Kim Yeo Jin sebagai Mi Sook
Lee Sung Min sebagai ayah Seung Chul
Hwang Young Hee sebagai mak Seung Chul

Aku rasa Kdrama ni mesti best. Yela...dah lama xtgk Kim Jae Won berlakon. Harap2 cepat la citer ni de lam sharing kat cni. Xsbr nk tgk!