Apr 4, 2011

Hwaiting! Hwaiting!

Hari ni aku nk update blog aku ckit. Pagi ni aku duk sorang2 lam bilik ni. Kawan2 aku yg laen join futsal competition kat blakang kompleks sukan. Smangat btul diorang nak bersukan ni. Tapi aku lam bilik ni....hampeh(malas la tu...). Xlah...bkn aku malas, tapi group member dh penuh...diorang cepat2 isi borang competition tu. Lagipon aku mmg kureng ngan sesuatu yg ada kaitan ngn bola sepak ni. Xberapa minat sgt.

Apa2 pon, aku ttp bangun pagi hari ni. Lebih krg kul 8 pagi aku dah ngadap laptop ni. Bosan xtau nk wat per. Petang 6ti nk sambung assignment. Harap2 sempat la ciap. Sdg asyik aku duk on9 ni, teringat la plak tntg Big Bang ngan 2NE1. Dengar citer diorang akan dtg kat Malaysia ni. Rasanya 4hb Jun ni. Btul ker? So, aku pon try la usha2 info tntg diorang. Ha! Mmn btul! Diorang akn datang kat cni! Hahaha...hepi sgt! Aku minat sangat2 ngn 2NE1(kakak aku plak fanatik Big Bang!). Diorang khabarnya akn buat large-scale fan meeting kat Stadium Putra Bukit Jalil. Wahhh...ni yg buat aku btul2 xsbr ni. Walaupn aku mgkin xdpt pergi, tapi aku tmpg hepi ngn semua fans diorang yg bleh tgk fan meeting tu! Tapi ada sesetengah info bgtau yang fan meeting ni blum comfirm lagi(aduh...). Ada plak yg cakap selain diorang, 2AM ngan Miss A(aritu Miss A da datang) pon nk datang!

Hahaha! Xkisah la semua tu...janji diorang datang kat negara kita ni. At least dapat memprknlkn gaya hiburan Kpop kat cni! Yela...aku tgk industri hiburan kita ni cam pi mai pi mai tang tu jer...xbnyk perubahan...hnya takat tu je yg kita mampu buat. Masing2 terhegeh2 nk cuba bolosi industri hiburan Barat. Kenaper xsj artis2 kita ni kuasai industri hiburan Asia dulu ekk?? Biar dapat challenge Kpop, Jpop n Tpop(taiwan) dulu.

Okla..tentang Big Bang ngan 2NE1 ni, harap2 diorang dapat datang kat cni tanpa sebarang masalah! Kami, Kpop fans kat cni yg pasti akan tunggu kedatangan kamu semua! Fighting!!


    

1 comment :

FauziaH Bee YassiN said...

saya pown mint bing bang gak...syunri saya minat gle..

k pop best.. ;D