Jul 21, 2011

I'll be BACK! Jangan ke mana2, stay with me!

Huarghahaha...aku da kembali berblogging walaupon lambat sikit dpd yg sepatutnya. Bukan apa, just amik masa 2,3 hari nak rehatkan minda coz baru hari jumaat lepas final exam berakhir! Ape lagi, lepas tu aku terus la balik rumah. Kat rumah dapatla aku rehat secukupnya(just 2 hari jer).

Start hari isnin lepas aku n the geng(kitorang seramai 7 orang) mula menjalani detik2 yg cukup menggembirakan(walaupon penat). Kitorang perlu hadiri kelas intensif bahasa german lam sebulan lebih. Huh! Memang penat! Kelas start kul 8 pagi sampai kul 11.30 pagi n sambung balik kul 2 ptg sampai kul 5 ptg, isnin sampaila jumaat.

Kitorang belajar sekali lagi dari basic coz most of us da lupa basic2nya. So, aku secara rasmi da tarik diri dpd jadik facilitator utk student2 yg akan masuk u aku bulan 9 nanti. Aku rasa ni keputusan yg paling tepat. Aku mmg betul2 nk focus utk kelas intensif ni. Mmg aku da tau kalo aku teruskan jugak jadik faci, cmfrm xbleh nk tumpukan perhatian bljr bahasa german ni. Mmmg cmfrm kalo jadik faci, gerak kerja(persediaan utk minggu orientasi) banyak n mula la 6ti lam kelas letih la, ngantuk la. Pastu last2 ponteng kelas! Ishk3..

So aku just on9 lam kul 6ptg n waktu malam...tu pon kalo kerja yg lecturer bagi xbanyak. Akan datang aku akan cuba amik masa utk update blog aku ni...tschüs!

No comments :