Aug 12, 2011

Hari2 mendatang....sentiasa CERIA!

Wahh...mmg da lama aku xupdate blog ni. Xde mase nk update. Aku just belek2 je blog ni. Ntah la...kebelakangan ni xtau knaper ssh sgt nk update...rasa berat je tgn ni nk taip...mmg xde mood lgsung nak update...kalo on9, just bukak fb n twitter...tu pon xupdate jgk...just usha2 je...huhuhu...

Malam ni de ckit mood la nak update blog. Sambil duk depan tv lepas habis bukak pose, aku try update blog ni...ni aku nk buat PENGAKUAN JUJUR : aku mmg jarang sesangat usha blog2 follower aku...jarang sesangat sejak 2menjak ni. Sori bebanyak korang...n aku da lama xtahu latest news lam blog skunk...harap2 pas ni dapatla aku tahu info terkini ye...

Sekarang ni aku mmg bz ngn kelas bahasa german lam bulan pose ni. Student2 laen bley balik umah n bukak pose ngn famili, aku kat cni bukak pose sorang2 depan tv. Geng2 aku ada yg bukak pose kat rumah sndiri(rumah dia dekat jer ngn u), ada yg bukak pose kat masjid, ader yg bukak pose kat luar n ader yg bukak pose kat Pekan(diorang facilitator, so kena buat persiapan minggu orientasi kat u sana). So, tinggallah aku sekangkang kera kat cni...sedey x? Xpe2, jgn nangis Ichi...

Esok cuti minggu. So, dapatla aku rehat puas2. Penat woo ngn kelas hari minggu sampai 6 jam sehari...rasanya maybe aku tdo lewat ckit malam ni. Nak kol famili kat rumah, kredit expired...esok ingt nk topup. Biasanya aku time bukak pose tgk citer Kasih Alia kat tv3...syok tgk citer tu...tapi ari ni xde coz citer tu main hari isnin sampai khamis jer...tapi xpe, bleh la aku on9...huhuhu...tapi kalo pikir2kan, banyak jugak citer best bulan pose ni cam citer Stanza Cinta(tv3) n Ramadan Terakhir(tv3). Kalo ader masa mmg aku follow drama2 ni...

Skarang dah hampir 2 minggu berpuasa. Raya pulak da nk dekat(shopping raya blum lagi). Kali ni xtau biskut raya bli ke x...biasanya kakak aku Fuzy Zeera yg akan bli, tpi tahun ni dia cakap biskut raya kena buat sendiri(xde bajet nk bli)...huhuhu padahal dia dapat bonus raya tahun ni...aku pon igt nk buat biskut raya jugak. Da lama xbuat biskut...kalo balik awal, maybe sempatla buat.

Tentang iklan raya kat tv plak...hhmmm...nth aper iklan baru yg akan tayang...dulu biasanya Petronas buat iklan yg mmg best, de yg sedey n de yg hepi...papepon harap2 kali ni banyak iklan raya yg best2!

p/s : rasa cam xsabar plak nk rayer! Dapat duit rayer!

2 comments :

K O R I E said...

salam ichi,
salam ramadhan..
perhh.. mmg lama gile xhupdate blog ko.. ingatkan koma dah =_=
humm.. busy ek.. btw. take care everything ok..
nt bley le ajar korie bhasa jerman?
grr =_=

Ichi Fighting said...

@K O R I E
hahaha~~~celik lagi la...nk bljr bhs german? bley jer~~~:)