Feb 22, 2012

Big Bang goes BLUE.

Baru tadi lepas download MBLAQ Hello Baby ep5. Ni pon sambil tulis sambil tgk. Excited kali ni ssb at the beginning Lee Joon appa kena jaga Dayoung, Lauren n Leo sorang2. Member2 laen duk kat laen. N xsangka plak diorang buat birthday suprise kat Lee Joon appa(Lee Joon lahir 7 feb).

Kesian kena jaga 3 budak kecik sorang2.
Puhh..puhh..jangan sampai tercabut lilin sudah.
Oh..main ngelat ye Mir.
Tetiba teringat plak arini yg mv Big Bang kuar(22 feb). Apa lagi, terus bukak youtube. Honestly mmg best lagu ni. Xsia2 tunggu. Gemersik suara diorang...fuhh!! Dahsyat btul. Apa2 pon, layan dulu mv ni.




Aku org yg ke-306 tgk mv ni..heheh
Link mp3 Blue by Big Bang: MF
Credit to: K2NBlog

Poster member2 Big Bang.

TOP
Daesung
Taeyang
Seungri
G-Dragon

Credit to: YG LIFE BLOG

2 comments :

K O R I E said...

wah, mantap bigbang ! baru nk tgok mv ni !
thank sbb ingatkan ;)

Lollifarah said...

Daesung makin handsome..huhu model nak international je skunk kan...hihi..tapi Taeyang dah tak sweet dah..sob2..sedih2..