Feb 25, 2012

Hepi ending jugak ye Wild Romance!

Finally~habis jgk citer Wild Romance. Lawak tgk Eun Jae xtahu nk sokong team besbal mana. Nak terus sokong Blue Seagulls ke nak sokong Red Dreamers. Last2 sokong dua2.

Nah amik kau. Dua2 aku sokong!
So, officially mlm tadi tamat sudah aku tgk citer ni(ptg tadi bru download). Mcm biasalah, hepi ending.

Padan muka ko mak cik. Jahat sgt.
Eun Jae still nak hide dpd ayah ngan adik dia.
Tapi xsama ngn expectation aku utk ep akhir ni. Biasa sangat n xgempak. Maybe sbb ni la kot rating citer ni turun 0.2% dpd ep sebelummya. Sedih kan? Xkesahla semua tu, asalkan hepi tgk citer ni.

First kiss..chewahhh.
Aku rasa aku ni dah kemaruk tgk citer ni sebenarnya. Semua benda nk ikut dalam citer ni. Tgk kasut lawa2, nk beli jugak. Pastu tgk Mu Yeol ngan Eun Jae jogging, nk jogging jugak. Lagi satu tgk diorang main besbal pon nk ikut jugak.

Saranghae~~
p/s: kat Astro KBS World xabes lagi citer ni. Ntah brape rating kat Malaysia ni ye.

5 comments :

Cik ira said...

kat ump lagi ke? ada sharing tak? episode 16 ep. last erk citer ni?

Ichi Fighting said...

@Cik ira
yup~tp xde sharing la~download sndiri ni~:)

Cik ira said...

:(

K O R I E said...

lawak x cerita ni?
kita dh download smp ep.11
tp smpai skrang xtgok lagi ;(
xda masa

Ichi Fighting said...

@K O R I E
yup! mmg lawak habis~~xboring lgsung tgk~~