Feb 24, 2012

When a Romance getting Wild.

Pejam celik pejam celik, cepat je kdrama Wild Romance nk tamat. Ari ni ep last. Ni baru abes tgk ep15. Aku start tgk Wild Romance sebelum start sem4 aritu. Sebab boring xde buat ape2, so tgk la citer ni. Memang dah melekat ngn citer ni start ep1 lagi. Bukan nk puji lebih2, tp stakat ni, citer ni la yg paling best aku tgk.

Tacing giler part ni..huhu.
Eun Jae try pujuk Mu Yeol.
Sedihnya citer ni xdapat rating tinggi kat korea sbb diasak ngn kdrama The Moon That Embraces The Sun[link]. Kesian kan? Tapi xpe, yg penting Wild Romance best.

Ni yg xbleh tahan. Asyik iklan kasut je. Kalo duit banyak dah lama aku beli ni.
Suka tgk Eun Jae ngn Mu Yeol gaduh. Masing xnk mengalah. Last2 jatuh cinta. Adoi..Kadang2 aku pikir jugak, masih wujud lagi ke org macam diorang kat atas muka bumi ni. Kalo ade mesti one in a million gitu(bukan nk iklan ye). Sebab rating citer ni xtinggi, ada fans yg nak citer ni dijadikan sequel in order to give a challenge. Wahh..bagusla cenggitu ye.

Sampai hati ko taruk Jessica SNSD lam beg tu mak cik!
Memang psiko la mak cik ni. Ade ke patut nk kat Mu Yeol?
Wild Romance OST: Part1 | Part2 | Part3 | Part4 | Part5
Password: eberwertas
Credit to: MultiSub FanSub

Ni preview ep16 yakni ep last Wild Romance(eksaited nk tgk ni).

No comments :