Mar 4, 2012

Memang Running Man xjadi datang Malaysia. Jom tengok Big Bang dulu.

Rasanya xperlu nk explain lagi kan tentang variety show ni. Ramai yg dah tahu Running Man ni kan? Xsabar pulak nk tgk Big Bang dlm ep84 n ep85. Sblm ni just member2 Big Bang je yg muncul. I mean bukan dlm satu grup. Seungri pernah muncul dlm ep30, Daesung pulak pernah muncul dlm ep35 n ep36.

Kat tengah tu Seungri. Pandai ke xmain tu?
Apa la yg Daesung tengah buat ni.
Kali ni semua member Big Bang muncul. Daesung, Seungri, TOP, GD n Taeyang. Ni yg eksaited nk tgk. Kat Malaysia ni Astro je yg tayang lam ONE HD[klik link]. Tu pon baru ep47. Lambat lagi la nak sampai ep84. Aku tgk Running Man kat tenet start ep50. Time tu Nichkhun ngn Kim Min Jung jadik guest. Diorang buat kat Thailand. Start ep ni la aku follow up Running Man(walaupon ep lepas2 bnyk yg xtgk lagi).

Siap bawak kipas lagi ni Nichkhun. Mesti panas sgt ni.
Sampai skrg xtahu lagi Running Man datang Malaysia ke tak. Dulu pernah baca artikel ni[klik link]. Cakap yg Running Man nak datang Malaysia. Time tu eksaited jgk la. Dapat jgk diorang kenal Malaysia kan? Lagi satu mane la tau tiba2 krew Running Man datang kat u aku ke. Chewahh...koya gile aku.

Tapi lepas tu cakap yg Running Man xkan buat penggambaran ke obersi dalam masa terdekat ni[klik link]. Maksud tersiratnya maybe Running Man xdtg ke Malaysia la ni. Xkesahla datang ke xni. Kalo xdtg xpe, kalo dtg hepi menggila la kami kat sini. Kompem penuh KLIA nanti.

Dari kiri: G-Dragon, Taeyang, TOP, Daesung, Seungri.
Agak2 saper yang menang kali ni ye?
Pics credit to: iSUBS | KShowNow!

3 comments :

K O R I E said...

tertipu dgn artikel tu. bila baca penuh barulah tahu yg berita RM bakal dtg ke mlysia adalah fake semata2nya.. ;(

hari ni kshownow mungkin akan release RM ep.84 ^^. Xsabar nak tengok ;L

Ichi Fighting said...

@K O R I E
tu la pasal~tapi hope sgt rm datang sini~
running man daebak!he3

Anonymous said...

wahh xsabar lah nak tgk diaorg ni kat ONE HD di Malaysia. bila tarikh episode diaorg Big Bang keluar HD?? masih lama lagi ke?