Jul 25, 2012

Doodle Appreciation: Bersyukurlah dengan apa yang ada sekarang.

Kadang-kadang kita demand nak itu nak ini. Langsung tak bersyukur dengan apa yang ada kan? Contohnya makanan. Bukak pose nak makan makanan yang best-best. Beli banyak makanan kat bazar. Time makan mula la nak jadik pengkritik professional. Mengalahkan chef. Bersyukurlah dengan apa yang ada. Walaupun tak kena dengan selera, ingatlah ada orang kat luar sana yang terpaksa bersusah-payah nak dapatkan makanan. Kadang-kadang sampai berhari-hari tak makan. Kesian kan? Bersyukurlah dengan apa yang ada.

5 comments :

amal said...

yeah , indeed! appreciate to be appreciated :)

nak tny cemana ehh , nak buad yg background pink tuu ? klu guna paint tool sai

Ichi Fighting said...

@amal
Oh...tak boleh. ni guna photoshop je.
paint tool sai xde brush ni.

amal said...

ohh , ok, thankyouu

Nur Afikah Shuhaimi said...

lawanya :) like3

sampaicucuratap said...

awat comel sangat doodle tu