Jul 29, 2012

Sinopsis drama Insya Allah Ada Jalan.

Drama ni berkisarkan perjalanan Maher Zain dalam mencari kawannya, Basofi. Dengan ditemani Fadli, diorang pun teruskan usaha pencarian. Setiap episod lain-lain cerita. Yang pasti diorang ni kiranya macam penyelesai masalah orang-orang yang diorang jumpa secara tak sengaja.


Kalau kat Indonesia drama ni start 16 Julai. Kat Malaysia start 23 Julai. Tapi aku tak comfirm episod yang ditayangkan kat Malaysia. Turutan episod tak sama. Cuma episod satu je sama dengan Indonesia.

Apa-apa pun harap korang enjoy tengok drama yang penuh dengan teladan ni. Aku tengok online je. Takde Astro nak tengok. Kalau ada info, boleh la share kat sini.

No comments :