Sep 8, 2012

Malam Kebudayaan Minggu Induksi Siswa (MINDS) 2012.

Lebih kurang 3 jam lebih Malam Kebudayaan MINDS 2012 berlangsung. Walaupun just tengok dan amik gambar tapi sampai sekarang tubuh rasa penat. Kat bawah ni antara gambar yang sempat aku snap.

Kecik je tempat ni. Tapi ok la daripada takde.
Ni budak-budak fakulti aku. Kej. Pembuatan. Diorang dapat nombor 1.
Semangat diorang ni buat refreshment. Time ni masing-masing dah ngantuk.
Bergambar la konon. Kekeke.
Kalau tak silap ni senior tahun 4. Diorang pun datang tengok.
Fasi-fasi lelaki nyanyi lagu nasyid. Fasi-fasi perempuan malu le tu nak buat show.

Tahniah kepada korang coz jayakan Malam Kebudayaan ni. Well done!

2 comments :

Novelgurl said...

ouh lgu nasyeed ek..x de video ke..huhu. mmg slluny kita y dok tgk je nie lg letih dri org y buat persmbhn..

IQ = Iez Qis said...

waaa..student baru!!