Sep 5, 2012

Trilogi Cinta 2.

Malam esok akan bermulanya episod pertama drama epik Trilogi Cinta 2. Sekuel Trilogi Cinta. Ingat lagi time tu yang drama ni dapat rating 2 juta penonton kat RTM1. Actually drama ni diadaptasi daripada gabungan 3 novel Sharifah Abu Salem:

Ringkasnya drama ni tentang kisah cinta antara pembantu rumah dengan majikan. Yelah bila pembantu rumah dan majikan berkahwin, banyak lah masalah timbul lebih-lebih lagi si majikan, Razif yang masih lagi ada isteri. Bermula saat inilah banyak liku yang perlu dihadapi si pembantu rumah, Norjinah.

Aku pun tak pernah baca lagi novel-novel ni. Rasa nak beli pulak. Tadi tengok kat website Alaf21. Harap ada stok lagi. Nak kumpul duit dulu. Cukup bulan boleh lah beli. Dan kalau tak silap novel baru pun dah keluar 20 ogos lepas.:

Untuk Trilogi Cinta 2 ni Rita Rudaini dan Rebecca Nur Islam muncul sebagai watak baru. Kalau nak tengok apa yang bakal berlaku pastikan melekat kat depan tv pukul 10 malam esok. Tapi sebelum tu layan trailer ni dulu.

4 comments :

rAIHan said...

buku2 dia mmg best2..^^

Saf Wan said...

Mana nak dpt novel ne susah tol cari

Saf Wan said...

Mana nak dpt novel ne susah tol cari

Ichi Fighting said...

@Saf Wan
kalau payah sangat nak cari kat kedai buku, beli online je kat alaf21.