Jan 5, 2013

Elektrik takde time final exam jadi bahan lawak satu universiti.

Isu blackout beberapa hari lepas time final exam cetus satu fenomena kat u aku. Ingat lagi tak post aku sebelum ni?
Hari pertama final exam. Blackout?
Memang student habis-habisan cakap pasal isu ni. Actually kelakar jugak bila staf cakap yang minggu tu mungkin takde exam. Tangguh. Padahal sebelum ni pernah jugak blackout(tapi bukan time exam). Tu pun sekejap je. Takde lah sampai satu minggu.

Memang jadi bahan lawak lah. Sampaikan pengetua kolej kediaman aku siap buat komik lagi beb. Tak tau lah betul ke tak. Tapi aku dapat maklumat yang tak comfirm betul ke tak, memang pengetua aku ni yang buat.

3 comments :

Nur Amalina Maisarah said...

hee~lawak-2.. :D nice

Nur Amalina Maisarah said...
This comment has been removed by the author.
korie hensem said...

pengetua yg buat komik?
hehe klakar la pulak!

hahaha. nt leh terbit dlm majalah ump ;P