Dec 22, 2014

Hujan berterusan di UMP Pekan.

Takut pulak tengok keadaan UMP Pekan sekarang. Rasanya tahun lepas tak seteruk ni. Kali ni hujan berterusan. Harap2 tak banjir. Bila tengok keadaan dalam UMP ni, mesti kat kampung2 luar UMP dah banjir sebab area ni kawasan tanah rendah. Dekat dengan sungai pulak tu.

Belakang lab fakulti kejuruteraan elektrik dan elektronik.
Susur gajah ke library.
Parit sebelah library.
Tasik depan library. Sikit lagi nak limpah.
Laluan pejalan kaki sekeliling tasik.
Kat Terengganu dah banyak tempat yang banjir. Ramai jugak student pantai timur yang balik rumah study week ni. Harap selamat bila nak datang ke UMP balik.

No comments :