Dec 22, 2014

Study week terakhir kini bermula.

Alhamdulillah.
Kejap je masa berlalu. Dah nak masuk 4 tahun setengah aku belajar kat UMP. Macam baru semalam datang daftar kat sini. Rata2 member2 matrik aku dah grad. Degree diorang 4 tahun. Aku je yang lain sikit. Tambah 6 bulan. Dah kos ni macam tu. Follow je la.

So, minggu ni study week. Majoriti kelas dah takde. Student boleh fokus study untuk final exam. Insyaallah ni sem terakhir aku kat UMP. Untuk sem ni ada dua paper final exam. Minggu depan aku ada paper Ethnic Relations dan minggu satu lagi ada paper Digital VLSI System. Harap dua2 paper ni lulus.

Study week kali ni memang mencabar. Hujan turun tak henti2 dari pagi tadi. Banyak tempat dah banjir. Nak study pun rasa malas sebab syok tidur hujan2 macam ni. Tapi bila fikir ni last sem, nak tak nak kena pulun jugak. Harap2 dapat jawab dengan tenang nanti.

No comments :